top of page
OleIvars Logo m skygge hvit.png

NYHETER

About

Ole Ivars legger ut på "Den siste dansen" Etter mange år med både oppturer og nedturer har har Ole Ivars tatt et valg om å runde av med en avskjedsturné som har to titler. 
"Den siste dansen" er skapt for et feststemt publikum, og "Takk for alle fine år" er en kulturhusturné hvor Ole Ivars ønsker og takke sitt publikum med god musikk og litt historie.

 
SISTE NYTT:
Søndag 26.11.2023
William Kristoffersen mottok Alf Prøysens Ærespris 23 November 2023. Vi har delt et par bilder litt lengre ned på siden. 
Det nærmer seg også 13. Desember, da holder Ole Ivars sin aller siste julekonsert i Råholt kirke.
-Redaktør-
Fredag 14.04.2023
Til våre lesere som kun benytter mobil. Noen nyhetssaker blir dessverre ikke laget i vertikal-format slik at di kan leses godt på mobilen. For å lettere lese di doble nyhetssidene som blir publisert, kan vi anbefale og benytte en Pc eller Mac.
-Redaktør-
Tirsdag 21.03.2023

Vi kommer aldri til å se noe slikt igjen, skriver Hamar Arbeiderblad mandag 20. mars 2023. Du kan lese artikkelen lengre ned på siden.

-Redaktør-

Tirsdag 10.01.2023

Hei og godt nytt år. Det skal nevnes at det skjer mye rundt Ole Ivars om dagen, og det blir et spennende år for både bandet og vårt trofaste publikum, og hvem vet, kanskje får vi noen nye venner og publikummere utover året også. Følg med oss både her på nettsiden, men ikke minst på vår Facebook side

-Redaktør-

Onsdag 31.08.2022

Ole Ivars ved William Kristoffersen hos NRK P1+
Hør intervjuet her:
//radio.nrk.no/serie/holm/

-Redaktør-

 
Fredag 26.08.2022

Brufesten på Skarnes fredag var en stor opptur og en suksess som alle trengte. Det var over 4000 mennesker der, og alle var blide, glade og ble med og lagde stemning. Takk til arrangøren, og folk som kom fra mange kanter av landet.

Siden « je er hærta tå hørt», halvt odøling og halvt eidsvolling, var dette spesielt hyggelig. Føltes litt som hjemmebane. Jeg er født oppi et lite hus i skauen i Mo, litt nordøst for Skarnes. Ole Ivars har spilt inn mange låter som jeg har skrevet om dette området. Det første vi gjorde var « Midtsommersuite fra Nygard i 1952». Den suiten inneholdt 7 sanger, blant annet , « Spellemannsblod». Det tekstlige innholdet i den låten , handler om’n Jalle på trekkspell og’n Kalle på fele, der de speller opp tel dans oppi skauen i Tjensligrenda i Mo».

Det var virkelig artig å være musikant på Skarnes på freda’n

-William Kristoffersen-

Ole Ivars dans4a1.jpg

- Bandets medlemmer -

Ole Ødegård: 
Startet bandet og fremdeles med trygghet trakterer sine tangentinstrumenter

Arne Willy Foss:
Er den andre fra originalbesetningen. Han er en glimrende multimusikant som spiller både klarinett, fløyte og alle typer saksofoner, og som også har spilt inn mange låter som solist.

William Kristoffersen:

Er bassist, en av vokalistene, daglig leder og bandets viden kjente låtskriver. Fra han startet i 1983 har nærmere tre hundre av hans sanger og låter blitt innspilt på tjuefem forskjellige studioalbum med bandet. De fleste hitlåtene kommer fra hans hånd.
 

Morten Nyhus:
Spiller trommer. Han har også vært produsent og tekniker på de fleste Ole Ivars-album, fra 1989.

Bjørn Elvestad:

Er den andre multimusikanten i Ole Ivars . Han startet i 1996, og spiller gitarer, trekkspill, steelgitar, fele, keyboards, samt at han er korist. Bjørn er også solist på mange låter, der han anvender mange forskjellige av de instrumentene har trakterer.

Espen Hagen Olsen:

Er det ferskeste medlemmet i bandet og er vår hovedvokalist. Han spiller i tillegg gitar.

William Kristoffersen Foto_Nopa.jpg
William Kristoffersen FotoNopa.jpg
William Kristoffersen 002.png
Willam Kristoffersen001.png
Kultur HA Side 01.jpg
Kultur HA Side 02_03.jpg
Ole Ivars avsluttning Byline: Lars Kristian Seierstad.png
2023-03-24_Hamar_Arbeiderblad_-_24-03_2023_print.jpg
A3 Ole Ivars lores.jpg
bottom of page