top of page
Søk
  • Forfatterens bildedansebandmusikk

Gamle tider og store gleder fra 1965 til 2024.

Oppdatert: 12. jul.

Et hyggelig minne å se tilbake, og ingen visste at "Norges største danseband" Ole Ivars skulle spille i 60 år. De har spilt i andre land utenom Norge.


Første plakaten Ole Ivars trykte opp. Året var 1965. Par måneder før Willy ble med.


Året er 1968, Ole Ivars fikk æren å spille i Stortinget, og dette kom på NRK fjernsynet den 27. desember 1968. Discoque med Ole Ivars het programmet.


Ole Ivars var de store bandene som spilte på Storås. Mange sang med på låtene; "Kongen av campingplassen, "Tjukken", "Kjerringa mi", og mange andre låter.


Plakaten viser at Ole Ivars var de store artistene på festivalen. De øvrige var mer eller mindre kjente. Storåsfestivalen 2007, var en Rockefestival. De spilte 27. juli 2007.


Oversikten over publikum som var nede i Fjoset når Ole Ivars spilte. Bildet er tatt 7. juli 2007, klokken 22.15. Like før Ole Ivars gikk på scenen, var det masse folk som kom ned til Fjoset, hovedscenen. Det var rundt 10.500 som kom ned til hovedscenen når Ole Ivars spilte dette året.


Allsang i publikum, da låten Kalle med fela blei spilt. Dansefestivalen i Sel 2014.


Kongene av Operaen skriver en avis om Ole Ivars. Det er første gangen danseband ble tatt inn i fin kulturen og Oslos nye operahus. De spilte der 12. februar 2008.


60 årsjubilantene ble transportert i bilen som Kong Olav eide.


50 årsjubileum i Hamar. Vikingskipet var fullt med lyttende og dansende publikum.


16. februar 2015, fikk Ole Ivars æren å spille på selveste Nationaltheatret i Oslo. Oslo´s finstue. Det har ikke skjedd før at danseband har spilt på Nationaltheatret før. Etter premieren på teater oppsettet "En får væra som en er". De fikk gode kritikker i rikspressen.


16. juni 2007. Det Internasjonale rock bandet TNT, var support band for Ole Ivars. ca 22.000 hadde møtt opp for å høre Ole Ivars under Lillestrøm Dagene.


Senere år i Seljord 2015. Bildet viser at Ole Ivars trakk fullt med folk. "Fjoset" det var hovedscenen i Seljord som mange artister ønsket/ville spille på. Hovedscenen var veldig attraktiv og populær å få spille på. De store artistene fikk spille på hovedscenen, og Ole Ivars var et av de store trekkplastrene i Seljord.


Hovedscenen var åpen kun fredag og lørdag i Seljord. Senere etter 2019, blei musikk artister flyttet på Cafe scenen. 7. juli 2023, spilte Ole Ivars på "nye" hovedscenen Cafén. Det er første gangen det var fullt på Cafe scenen. Det var fullt av folk som satt ute ved Cafe scenen. Da Ole Ivars kom på scenen, kom det masse folk fra campingen og inn på cafe scenen området.


Med sine konserter var det fulle hus rundt om i landet. Og de konsertene trakk bestandig fulle hus.


Lyshav av mobiler under låten "Jag trodde änglarna fanns". Bildet: Ole Ivars Crew i Olavshallen 2024.


19 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page