top of page
Søk
  • Forfatterens bildedansebandmusikk

Gardermoen, Oslo Lufthavn 13. juni 2024.

Oppdatert: 18. jun.

Alle som reiser til Gardermoen og skal ut å fly. vil legge merke til den store tavlen. Hvis en ønsker å se den, må man gå inn (før gaten), og gå til venstre mot bagasjehåndteringen. Det er store skjermer inne i "gate områdene pir 1-2-3 etter sikkerhetskontrollen. (kun reisende kan passere til gate områdene).

Gardermoen er en stor flyplass, og det er mye å se på.

Det skjer mye på flyplassen, og ser mange mennesker som reiser av sted, og mens andre haster for å komme seg hjem. Norges hoved flyplass.

Hele tårnet måler 91 meter høyt over bakken.

Kan se "Ole Ivars". De som har booket inn bagasje, ser tavlen når de går mot "Securitas" området lengre bort. Det var endel folk, som stoppet opp og tittet på denne i dag.

Denne ser alle som skal mot bagasjehåndteringen. Og alle tittet på den, og la merke til flotte "plakaten" av Ole Ivars. Denne vises i ca 1-2. minutter før den skifter til annet reklame tema. Det er store skjermer som viser reklame inne på "Gate" området flere plasser etter ha passert sikkerhetskontrollen.

En spesiell opplevelse å se "flyplassen" i fugl perspektiv. Dette bildet ble tatt 15.11-2011, da undertegnede fikk oppleve å bli med i flytårnet på Gardermoen. I dag er dette ikke mulig, fordi det er strenge sikkerhets restriksjoner for å komme inn i tårnet.

23 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page